Csomagjaink tartalma


Webes csomagjainkról


Az egyoldalas weblap szolgáltatásunkat azoknak a cégeknek, vállalkozásoknak ajánljuk, akiknek fontos a webes jelenlét, de még nem tudnak magukról sok információt elmondani. Az egyoldalas weblap tartalmazza a vállalkozás alapadatait, térképet, rólunk részt és kapcsolati űrlapot. Az űrlapon kitöltött adatokat a meghatározott e-mail címre küldi a weboldal. A Google cégem regisztráció segítségével könnyebben megtaláják ügyfelei, vállalati profilja megjelenik a Google keresőben, illetve a Waze navigációban is. A honlapon minden információ egy oldalon található, ezek az infók láthatók a menüben, például “Rólunk” “Termékek” Szolgáltatások” “Kapcsolat”. Amikor a látogató a menüre kattint, a megfelelő részhez ugrik majd az oldal. Az egyoldalas weblap bármikor továbbfejleszthető többoldalas oldallá. Ha a későbbiekben fejlesztené oldalát, akkor a két csomag közötti különbözetet kell csak fizetnie.

Weboldal csomagunkban 10 aloldal és menü, illetve hírek rész található. Az oldalhoz a Google Analytics statisztikai adataival egyszerűen követheti a forgalmat, a látogatók oldalon eltöltött idejét.

A webáruház nyitás jogi feltétele az illetékes önkormányzathoz az üzleten kívüli kereskedelmi tevékenység bejelentése. A webshop könnyen kezelhető, a rendelésekkel való munka és az új áruk felvétele rugalmas. Opcionálisan választható kártyás fizetési módok: SimplePay, Barion, OTP és KH. Az ár 50 darab termék feltöltését tartalmazza. Mennyibe kerül egy üzlet kialakítása és az alkalmazottak bér- és járulékterhekkel havonta, és mennyibe kerül a webáruház? Nyisson a világra!